Om de ambities te realiseren en Spinoza het museum te geven dat hij verdient, is ruim 1 miljoen euro nodig. Om dit bedrag bijeen te brengen zijn naast bijdragen van de Vereniging Het Spinozahuis en haar leden, bijdragen van overheden, fondsen, bedrijven en particulieren onontbeerlijks. Daarom deze oproep: steun de vernieuwing van het Museum het Spinozahuis.

Overschrijven
Door het overmaken van een donatie op bankrekeningnummer IBAN NL11 INGB 0000 5303 15 t.n.v. Vereniging Het Spinozahuis o.v.v. “Vernieuwing Museum Het Spinozahuis” De BIC code van de bank is: INGBNL2A. De door u gedane donatie wordt gebruikt voor de Vernieuwing van Museum Het Spinozahuis. Elke gift, klein of groot, is heel welkom.

Fiscaal aantrekkelijk doneren
De Vereniging Het Spinozahuis is een culturele ANBI. Dit betekent dat u bij het doen van een donatie gebruik kunt maken van fiscale voordelen. Meer informatie hierover vindt u hier. U kunt ook contact opnemen via vernieuwing.spinozahuis@spinozahuis.nl.

Het Museum hoopt voldoende donaties te ontvangen alle plannen uit te voeren. Als het hiervoor benodigde bedrag niet wordt gehaald, zal het Museum een selectie van de plannen realiseren en/of het project gefaseerd uitvoeren. U kunt er dus zeker van zijn dat alle donaties voor 100% worden besteed aan vernieuwing en verbetering van Museum Het Spinozahuis.

Wilt u meer lezen over het project Vernieuwing Museum Het Spinozahuis, vraag dan het uitgebreide projectplan (pdf) aan (onder vermelding van uw naam, organisatie en contactgegevens): vernieuwing.spinozahuis@spinozahuis.nl

Steun Museum Het Spinozahuis gratis
Als u Museum Het Spinozahuis een warm hart toedraagt waarderen we het als u gratis reclame voor ons wilt maken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door onderstaand “stoppertje” [link met icoon vh stoppertje] te plaatsen op social media of communicatiekanalen en/of om deze te delen met familie, collega’s, vrienden en andere belangstellenden van Spinoza. Reuze bedankt namens alle medewerkers en hopelijk tot ziens in Museum Het Spinozahuis.

Volg Museum Het Spinozahuis nu ook op Facebook en blijf op de hoogte van onze plannen en activiteiten.


Terug naar Museum Het Spinozahuis vernieuwt