Tickets

In de maand november is het museum van dinsdag t/m vrijdag gesloten. De Universiteit van Amsterdam en vrijwilligers van museum Het Spinozahuis doen onderzoek voor het beheer van o.a. “de boekerij van Spinoza”. Zaterdag en Zondag zijn bezoekers welkom.

Per 30 september is reserveren helaas weer verplicht vanwege het kunnen handhaven van de 1,5 meter richtlijn op een klein vloeroppervlak. Indien u niet via de website reserveert, wordt de registratie bij binnenkomst in het museum gedaan. U bent dan wel afhankelijk of er op dat moment een vrij tijdslot is. Is er geen vrij tijdslot dan moeten wij u teleurstellen.

Onderaan deze pagina ziet u een kalender waar u een tijdslot voor uw bezoek kunt reserveren. Een tijdslot is 60 minuten. Selecteer eerst de maand en daarna de dag van uw gewenste bezoek. Er zijn tijdsblokken om 13.00 uur, 14.20 uur en 15.40 uur.

De vrijwilliger van dienst zal u een rondleiding aanbieden. Zelf rondkijken kan natuurlijk ook. Wij verzoeken u de anderhalve meter afstand tot de dienstdoende vrijwilliger goed te bewaken en de vitrines en andere zaken bij voorkeur niet aan te raken. De vrijwilliger van kan u vragen om uw ticket te tonen. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en de instructies van uw gastvrouw/heer op te volgen.
Tot slot: contante betaling is mogelijk maar uitsluitend met gepast geld; er wordt geen wisselgeld terug gegeven. Het verzoek is om zoveel mogelijk contactloos met uw bankpas betalen.

Sagenda is loading...