Wintercursus al half vol

Waarom combineert u de ledenwerfactie Leden werft leden eigenlijk niet met een inschrijving voor de studiemiddagen c.q. wintercursus? Het is immers plezieriger om met z´n tweeën naar zo´n cursus te gaan dan alleen. U kent vast wel iemand, die geen lid is van de Vereniging het Spinozahuis en die u graag mee zou willen nemen. Klik op: Studiebijeenkomsten 2019.  En als het gaat om inhoud: Het tractaat ter verbetering van het verstand is een prima inleiding op het denken van Spinoza.

Deze combinatie van iemand inschrijven als nieuw lid en tegelijk voor de cursus is nog mogelijk want op dit moment is de cursus half vol en de leden, werft leden actie loopt tot 1 januari.

Leden betalen 40 euro en niet-Leden betalen 50 euro, zoals u weet. Neemt u een kennis mee en geeft u hem of haar op als lid, dan krijgt deze na de cursus ook maar een rekening van 40 euro, ook al heeft dat nieuwe lid over 2018 geen contributie betaald. En uzelf hebt recht op 3 Mededelingen naar keuze.

U hoeft de dubbele opgave maar te melden aan de secretaris en het komt in orde, mede omdat hij daarna met u in contact zal treden.