Museum Het Spinozahuis per 1 juli weer open

Het huis in Rijnsburg waar één van de grootste filosofen van Nederland heeft gewoond, Benedictus de Spinoza, gaat met ingang van 1 juli weer open.

Alle vrijwilligers zijn hier heel blij mee, want we laten bezoekers graag zien wat het museum te bieden heeft aan interessante objecten rond het leven en de werken van Spinoza. Ook laten we u de unieke sfeer proeven van het huis uit de 17e eeuw en vertellen we met enthousiasme over Spinoza en de boeiende geschiedenis van dit huis.

Uiteraard volgen we bij de openstelling  de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging. Dat betekent concreet dat u een afspraak moet maken voor een bezoek aan het museum. Dit kan heel gemakkelijk op de pagina Tickets.

Het museum is vanaf 1 juli van woensdagmiddag t/m zondagmiddag geopend. Per middag kan een bezoeker kiezen uit drie tijdslots: 13.00 – 14.10 uur, 14.20 – 15.30 uur en 15.40 – 16.50 uur.

Aan het begin van het blok start de rondleiding. Het aantal bezoekers per blok is beperkt om de 1,5 meter regel te kunnen volgen. Dit biedt de rondleiders de mogelijkheid om heel gericht in te gaan op de vragen die er leven bij de bezoekers.

Was u altijd al van plan om museum Het Spinozahuis eens te bezoeken, maar was het er nog niet van gekomen? Grijp dan nu uw kans en kom – na het boeken van uw ticket – naar de Spinozalaan 29 in Rijnsburg! Toegang gratis met de Museumkaart en onder de 16 jaar en anders voor slechts € 3,50 per persoon.